dinsdag 16 november 2010

Rust, natuur, ontspanning....kortom genieten van het warme zuidelijke Frankrijk...

Onze oude hoeve ligt in de streek Limousin, Corréze, op enkele minuten rijden van de Dordogne.Het woonhuis van de boerderij is verbouwd tot vakantiewoning voor 4 personen. Het is zeer rustig gelegen, heeft een ruime tuin met terras en zwembad.

Deze streek is landbouwgebied en een genot voor wandelaars, fietsers, paardrijders en watersporters. Op tien minuten rijden ligt “les Aubazinnes”, een vrij toegankelijk recreatiedomein met strand aan de Dordogne en openluchtzwembad. In de wintervakantie kan je skiën in Super-Besse, half uur rijden.

Uitstappen naar bezienswaardigheden, typische dorpen, attracties: www.bort-artense.com

Het vakantiehuis is eenvoudig, maar gezellig en comfortabel ingericht met een zeer complete keuken met kookplaat, magnetron, afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en Senseo, broodrooster, koelkast/vriezer, meer dan voldoende servies, glazen, pannen, .... eethoek, zithoek met TV,DVD en CD-speler. De woning wordt electrisch verwarmd. Tegen een kleine vergoeding  zorgen wij voor brandhout voor de houtkachel. 

Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoonbedden (eventueel kan derde plooibed of kinderbed bijgezet worden).

Eigen terras met BBQ, zwembad (4x8x1,4m) en tuinmeubilair. Het zwembad is toegankelijk van juni tot september.

Wij verhuren per week. Wisseldag is zaterdag, uitgezonderd tijdens de kerstvakantie 2010 op zondag: aankomst vanaf 15.00u, vertrek tot 10.00u. Prijzen: laagseizoen 250¤, schoolvakanties 300¤ en juli-augustus 500¤ per week.  Kijk even op onze website: www.sarroux.be

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten