donderdag 6 januari 2011

Zeer Mooie Lage Veewagen met metalen onderstel en een Laadvermogen van 3Ton Lengte Veebak 4,00  Breedte Veebak: 1,60 en Vloerhoogte Veebak : 0;45m van de grond. De veewagenvloer in hout is volledig vernieuwd .

Men kan hem ook verbouwen of ombouwen tot bijvoorbeeld:

- Voor Werfkeet, Verplaatsbare Schapenstal,Opslagplaats voor Hooi,Stro, Platte kar voor vervoer:Grote pakken Hooi,Stro,Bobcat,Kraantje,Paloxen,Beregeningsbuizen,Groentebaken- Men kan hem ook gebruiken na Verbouwing om Reclameborden aan te hangen.

-Men kan hem ook Verbouwen door zijn beperkte hoogte als Lage Voederbak of Opbergplaats,Schapenhok,Kippenhok, Konijnenhok, Duivenhok,Carnavalswagen enz....

-Verplaatsbare Lage Stal zoals schapenhok van weide naar weide na verbouwing(dak op plaatsen) of om een Hooiruif aan te hangen en de Veekar als Opslagruimte van HOOI of STRO.

- Opslagplaats van Brandhout om dat het laag van de grond kan gestapeld  worden. Men hem altijd bezichtigen na telefonische afspraak op Gsmnr : 0471/179386 .Bekijk ook eens mijn ander zoekertje.

Voor transport geen probleem, je kunt al één auto-remorque huren voor 40 euro/dag , lengte 4,00m en breedte 2,00m (ikzelf heb dat hier nagevraagd bij ons).En dat kun je  gemakkelijk daarop laden en vervoeren of transporteren. 

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten